نوشته شده توسط : لمون

فرآیند تولید پروفیل آلومینیوم

بخش ذوب و ریخته گری : در این بخش ضایعات تولیدی کارخانه در دمای ۷۰۰ الی ۸۰۰ درجه سانتی گراد در کوره حرارت داده شده و پس از ریخته گری به بیلت تبدیل می گردند. معمولا بیلت ها باید در کوره های هموژن تا دمای ۴۵۰ الی ۵۰۰ درجه حرارت داده شوند تا از نظر دانه بندی و ترکیب یکنواخت گردند.

بخش تولید پروفیل آلومینیوم : ابتدا با توجه به نوع پروفیل آلومینیوم ،قالب فولادی مخصوصی که در کوره پیش گرم قالب گرم شده ، روی پرس اکستروژن نصب می گردد. بیلت که مواد اولیه تولید پروفیل می باشد، ابتدا در کوره ی پیش گرم بیلت گرم شده سپس وارد دستگاه پرس اکستروژن می گردد . بیلت در این پرس اکسترود شده و به صورت پروفیل مورد نیاز درآمده و بعد از خنک شدن با استفاده از دستگاه کشش ، پروفیل ها کشیده شده و پس از برش دو سر آنها جهت انجام عملیات حرارتی به کوره ی ایجینگ منتقل و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در دمای ۱۵۰ الی ۲۰۰ درجه حرارت داده می شوند.

بخش آبکاری و رنگ کاری : برای جلوگیری از خوردگی سطح پروفیل های آلومینیومی توسط مراحلی از جمله قرار دادن در اسیدسولفوریک ، یک لایه اکسید مقاوم در سطح پروفیل ها ایجاد می گردد که به این عمل آبکاری سفید می گویند.با تغییر نوع اسید و عوامل دیگر ، لایه ی رویی تشکیل شده می تواند رنگی باشد که در این صورت به این فرایند آبکاری رنگی می گویند.

بخش جانبی تولید پروفیل : واحدهای جانبی جهت تولید پروفیل شامل : چیلر ها ، برج ها ، بویلر ها ، کمپرسور ها ، قالب سازی ، روشنایی سالن های تولید و سیستم گرمایش و سرمایش سالن های تولید می باشد .

مجموعه میهن آلومینیوم، مجری فروش پروفیل آلومینیوم با نازل ترین قیمت و با تخفیف ویژه می باشد.



:: برچسب‌ها: تولید پروفیل آلومینیوم , فروش پروفیل آلومینیوم , پروفیل آلومینیوم ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : لمون

محوطه سازی و اجرای روف گاردن مزایای بسیاری دارد درعین حال ممکن است عیب هایی نیز داشته باشد. در ابتدا به بررسی مزایای روف گاردن می پردازیم و سپس به اشکالات احتمالی ناشی از اجرای روف گاردن می پردازیم.

مزایای اختصاصی روف گاردن

  1. افزایش عمر بام
  2. عایق صوتی
  3. کاهش بار سیستم های مجاری فاضلاب
  4. کاهش انتقال حرارت از طریق ذخیره انرژی ساختمان
  5. افزایش ظرفیت گرمایی بام
  6. حفظ رطوبت به کمک گیاهان و آبنما
  7. فتوسنتز گیاهان (کاهش جذب آب)
  8. استفاده از فضا
  9. ترویج سلامتی و بهزیستی
  10. صرفه جویی اقتصادی
  11. افزایش سود

مزایای عمومی روف گاردن

  1. گسترش فضای سبز و زیستگاه جانوران
  2. کاهش اثرات گرمایی
  3. کاهش آلودگی هوا
  4. کاهش دی اکسید کربن
  5. کنترل دمای شهری
  6. تولید غذا
  7. زیباسازی منظر شهری

معایب روف گاردن:

– وزن  وارده بر ساختمان، این وزن می تواند شامل خاک، وزن گیاهان، مبلمان, آلاچیق، فلور باکس و … باشد. این وزن ثابت نیز و در طول فصل های بارندگی به سبب آب ذخیره شده در خاک و یا با رشد گیاه افزایش می یابد.

روف گاردن یک فشار سنگین بر روی تامین آب ساختمان قرار می دهد. اگر هیچ خروجی آب روی سقف وجود نداشته باشد، باید شیرآب را در پشت بام نصب کنید.

اگر روف گاردن به درستی و اصولی اجرا شده باشد، نه تنها مشکلی ایجاد نمی کند بلکه مزایای بسیاری هم دارد. شما می توانید با اجرای روف گاردن، دیوار سبز، و در کل با محوطه سازی نقش مهمی در افزایش فضای سبز شهری داشته باشید.



:: برچسب‌ها: روف گاردن , دیوار سبز , آبنما , محوطه سازی ,
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : لمون

استفاده از ایزوگام و قیر و گونی از دیرباز، از جمله مرسوم ترین روش ها برای آب بندی گودهای ساختمانی بوده است. اما معایبی که این دو روش داشتند باعث شده که امروزه کمتر مورد استفاده قرار گیرند. آسیب پذیری در مقابل عوامل محیطی و نداشتن اطمینان از روش عملکرد آن ها منجر به این شده که محصولات جدیدی جایگزین این مواد گردند و از این مواد کمتر استفاده شود. آب وارد شده به گود ساختمان از 2 نظر موجب آسیب به ساختمان می شود:

1- آب وارد شده می تواند به سازه وارد شود و بهره برداری از سازه را با مشکل مواجه کند.

2- آب نفوذ پیدا کرده کم کم منجر به خوردگی آرماتور بتن و ضعف سازه ای سیستم می گردد.

از جمله روش هایی که جایگزین قیروگونی و ایزوگام شده استفاده از انواع محصولات ژئوسنتتیک است. از جمله این محصولات ژئوممبران است که برای آب بندی گودها کاربرد بسیار زیادی دارد.

اگز ایزولاسیون و زه کشی بام ساختمان های مسکونی، صنعتی و تجاری به درستی اجرا نشود، آب باران و برف به آن ها نفوذ پیدا می کند و خسارات جبران ناپذیری به سازه وارد می کند. در نتیجه به کارگیری محصولات ژئوسنتتیک علاوه بر این که ماندگاری و طول عمر بیشتری  نسبت به استفاده از روش های قدیمی دارد، منجر به کیفیت بالاتر آب بندی و کاهش فوق العاده وزن نیز می گردد.

محصولاتی که جهت آب بندی سازه های زیر سطحی مورد استفاده قرار می گیرند:

  • جی سی ال: جهت آب بندی سدها، آب بندان، مخازن گاز و نفت، کانال انتقال آب، تونل، پی و قطعه های زیرین سازه ها، محل دفن زباله ها
  • ژئوتکستایل: محافظت و نگهداری، زه کشی، فیلتر کردن، تسلیح
  • ژئوممبران: آب بندی استخر ذخیره آب کشاورزی، تونل مترو، دریاچه های تفریحی، کانال های انتقال آب، تصفیه خانه های فاضلاب
  • ژئودرین دیمپل شیت: زهکشی لندفیل، مترو و پشت دیوارهای حائل

 



:: برچسب‌ها: ایزولاسیون گودهای ساختمانی ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 تير 1398 | نظرات ()